Czech
Danish
Dutch
English
French
German
Italian
Norwegian
Portuguese
Romanian
Russian
Spanish
Swedish
Turkish
 
Position:Home

Wolfraamcarbide is een soort van legering gemaakt door poeder metallurgische proces met de vuurvaste carbiden (zoals wolfraamcarbide, titanium carbide, tantaal carbide, niobium carbide, carbide vanadium en chroom carbide) als de harde fase en kobalt of nikkel als de binder. Het is verdeeld in snijden inzetstukken, dragen delen, mijnbouw tools, profielen en harde-gerichte materiaal in termen van de fundamenteel toepassingen.

Wolfraamcarbide is het zwaarst door de mens veroorzaakte metaal-matrix composieten. Ze worden gebruikt in elke belangrijke industrie wereldwijd, van balpennen - aan mijnbouw - naar olie boren. De unieke eigenschappen van siliciumcarbide in haar carieus composities en vormen hebben industriële processen en duurzame goederen fabrikanten efficiënter gemaakt door het verminderen van machine uitvaltijd. De term gecementeerde carbiden verwijst naar metalen carbiden - fijne deeltjes van wolfraamcarbide gebonden of gecementeerd samen in een matrix van een metallisch element van een lager smeltpunt zoals kobalt of nikkel. Het proces van poedermetallurgie is vakkundig aangewend om te produceren gecementeerde carbiden.

TOP SELLERS
Afgewerkte wolfraamcarbide staven
1, Diameter: 0,5-50,0 mm
2, Lengte: 10-500 mm
3, Dichtheid: 11.3-16,5 g/cm3
4, Samenstelling: WC Co, WC TiC Co, WC TiC TaC Co
5, Oppervlak: grondoppervlak
6, Kan worden ontworpen volgens de eisen van klant
Staaf voor PCB tool
1, Dichtheid: 14.0-14,9 g/cm3
2, Samenstelling: WC Co, WC TiC TaC Co
3, Oppervlak: sinteren oppervlak, grondoppervlak.
4, kan worden ontworpen volgens de eisen van klant
Wolfraamcarbide strip
1, Lengte: 10.0-500 mm, breedte: 3.0-40,0 mm
2, Dikte: 2.0-6.0 mm
3, Dichtheid: 14.0-14,9 g/cm3
4, Samenstelling: WC Co, WC TiC TaC Co
5, Kan worden ontworpen volgens de eisen van klant.
Wolfraamcarbide bar
Wolfraamcarbide bar is algemeen bekend als een soort siliciumcarbide snijgereedschappen, het is beschikbaar voor verschillende malen geometrische parameters en geschikt voor zowel cutting materialen en nonmetal materialen, ook het kan worden toegepast op conventionele, carbide inzetstukken semi-automatische draaibank, automatische draaibank en planning machine om te werken van groeven en opereren snijden, enz.
Gemeenschappelijke carbide platen
Wolfraamcarbide platen worden gebruikt voor het snijden metalen, hout en andere materialen. De voordelen van onze carbide platen zijn glad snijden, snijden snel snelheid en hebben een lange tijdstip. Onbeperkt bereiken van kwaliteiten en maten van siliciumcarbide platen zijn beschikbaar in ons bedrijf.
Indexeerbare Inserts Type 3N
Voor het maken van einde molens met gereedschap houder, boren met koelvloeistof kanalen, core oefeningen
Boren bits Typ CP
Wolfraamcarbide boren bits Type CP(Flat Button)
Wolfraamcarbide bal
1, Diameter: 0.4-100.0 mm
2, Oppervlak: sinteren oppervlak, grondoppervlak
3, Dichtheid: 14.0-14,9 g/cm3
4, Hardheid: 1500 tot 1600 HV
5, Samenstelling: WC Co, WC TiC TaC Co
6, Toepassingen: kleppen, pompen, bal schroeven, meetnormen, meten, dragen delen
Wolfraamcarbide aambeelden
2-facet wolfraamcarbide aambeelden zoals gesinterd
Rang voor op maat gemaakte aanbevelen
Wolfraamcarbide platen worden gebruikt voor het snijden metalen, hout en andere materialen. De voordelen van onze carbide platen zijn glad snijden, snijden snel snelheid en hebben een lange tijdstip. Onbeperkt bereiken van kwaliteiten en maten van siliciumcarbide platen zijn beschikbaar in ons bedrijf.
Language: | český | danske | Nederlands | English | française | Deutsch | italiano | norske | português | român | русский | español | Švédsky | Türk
Email : ebiz@ctia.com.cn  
Copyright©2001 - 2011 CTIA E-biz Center All Rights Reserved