Czech
Danish
Dutch
English
French
German
Italian
Norwegian
Portuguese
Romanian
Russian
Spanish
Swedish
Turkish
 
Position:Home

Wolframcarbid er en slags legeret foretaget pulver metallurgiske proces med de refractory metalcarbider (såsom tungsten carbide, titanium carbide, tantalum carbide, niobium carbide, vanadium carbide og chrom carbide) som den hårde fase og kobolt eller nikkel som projektmappen. Det er inddelt i opskæring indsætter, slid dele, minedrift værktøjer, profiler og hårdt-vendende materiale med hensyn til de grundlæggende programmer.

Wolframcarbid er de hårdest menneskeskabte metal-matrix kompositter. De bruges i hver større industri på verdensplan, fra kuglepenne - til minedrift - til råolie boring. De unikke egenskaber af carbide i sin carious kompositioner og formularer har gjort proces industrier og varigt fabrikanterne mere effektiv ved at reducere maskine nedetid. Udtrykket cementeret metalcarbider refererer til metallisk metalcarbider - fine partikler af wolframcarbid jordet eller cementerede sammen i en matrix af en metalliske grundstof af en lavere smeltepunkt såsom kobolt eller nikkel. Processen med pulvermetallurgi er dygtigt ansat til at producere cementeret metalcarbider.

TOP SELLERS
Færdige wolframcarbid stænger
1, Diameter: 0,5-50,0 mm
2, Længde: 10-500 mm
3, Tæthed: 11.3-16,5 g/cm3
4, Sammensætning: WC Co, WC TiC Co, WC TiC TaC Co
5, Overflade: jorden overflade
6, Kan være udformet ifølge kundens krav
Rod for PCB værktøj
1, Vægtfylde: 14,0 til 14,9 g/cm3
2, Sammensætning: WC + Co, toilet + TIC + Tac + Co
3, Overflade: Sintring overflade, jordoverfladen.
4, kan designet efter kundens behov
Wolframcarbid striben
1, Længde: 10.0-500 mm, bredde: 3.0-40,0 mm
2, Tykkelse: 2.0-6.0 mm
3, Tæthed: 14,0-14,9 g/cm3
4, Sammensætning: WC Co, WC TiC TaC Co
5, Kan udformes ifølge kundens krav.
Wolframcarbid bar
Wolframcarbid bar er kendt som en slags carbide skærende værktøjer, det er tilgængelig for forskellige slibning geometriske parametre og egnet til både opskæring materialer og Ikkemetal materialer, også det kan være anvendt til konventionelle, carbide indsætter halvautomatiske drejebænk, automatiske drejebænk og planlægning maskine til at arbejde ribber og drive snit osv.
Fælles carbide plader
Wolframcarbid plader anvendes til opskæring metaller, woods og andre materialer. Fordelene ved vores carbide plader er glat opskæring, hurtig skære hastighed og har en lang tjenesten tid. Ubegrænsede intervaller af kvaliteter og størrelser af carbide plader er tilgængelige i vores virksomhed.
Vendbare skær Type 3N
For at gøre ende Møller med værktøjet indehaveren, øvelser med kølervæske kanaler, core øvelser
Drilling bits Skriv CP
Wolframcarbid bore bits Type CP(Flat Button)
Wolframcarbid ball
1, Diameter: 0,4-100,0 mm
2, Overflade: Sintering overflade, jorden overflade
3, Tæthed: 14,0-14,9 g/cm3
4, Hårdhed: 1500 til 1600 HV
5, Sammensætning: WC Co, WC TiC TaC Co
6, Programmer: ventiler, pumper, Ball skruer, måling standarder, måling, slid dele
Wolframcarbid Ambolte
2-facet wolframcarbid Ambolte som sintret
Anbefale lønklasse brugerdefineret foretaget
Wolframcarbid plader anvendes til opskæring metaller, woods og andre materialer. Fordelene ved vores carbide plader er glat opskæring, hurtig skære hastighed og har en lang tjenesten tid. Ubegrænsede intervaller af kvaliteter og størrelser af carbide plader er tilgængelige i vores virksomhed.
Language: | český | danske | Nederlands | English | française | Deutsch | italiano | norske | português | român | русский | español | Švédsky | Türk
Email : ebiz@ctia.com.cn  
Copyright©2001 - 2011 CTIA E-biz Center All Rights Reserved