Czech
Danish
Dutch
English
French
German
Italian
Norwegian
Portuguese
Romanian
Russian
Spanish
Swedish
Turkish
 
Position:Home

Volframkarbid är en typ av legering av pulver metallurgisk process med de eldfasta karbider (till exempel volframkarbid, titan kiselkarbid, tantal kiselkarbid, niob kiselkarbid, vanadin kiselkarbid och krom avsåg) som hård fas och kobolt och nickel som binder. Den är indelad i styckning infogar, bära delar, gruvdrift verktyg, profiler och hårt åt material i den i grund och botten program.

Volframkarbid är de hårdast av människan framställda av metall matris kompositer. De används i alla större branscher över hela världen, från kulspetspennor - gruvdrift - till petroleum borrning. Kiselkarbid i dess carious kompositioner och unika egenskaper har gjort processindustrier och varaktiga varor tillverkare effektivare genom att minska avbrotten maskin. På sikt hårdmetall refererar till metalliskt karbider - fina partiklar av volframkarbid tullklarera eller befäste tillsammans i en matris med ett metalliskt element i en lägre smältpunkt som kobolt och nickel. Processen för Pulvermetallurgi är skickligt anställd att producera hårdmetall.

TOP SELLERS
Färdiga volframkarbid stång
1, Diameter: 0,5-50,0 mm
2, Längd: 10-500 mm
3, Densitet: 11,3-16,5 g/cm3
4, Sammansättning: WC Co, WC TiC Co, WC TiC TaC Co
5, Yta: marken yta
6, Kan utformas enligt kundens krav
Rod för PCB tool
1, Densitet: 14.0-14,9 g/cm3
2 Sammansättning: WC Co, WC TiC TaC Co
3, Yta: sintring yta, marken yta.
4, kan utformas enligt kundens krav
Volframkarbid remsor
1, Längd: 10,0-500 mm, bredd: 3.0-40,0 mm
2, Tjocklek: 2.0-6.0 mm
3, Densitet: 14.0-14,9 g/cm3
4, Sammansättning: WC Co, WC TiC TaC Co
5, Kan utformas enligt kundens krav.
Volframkarbid bar
Volframkarbid bar är känt som en slags carbide skärande verktyg, är tillgängliga för olika slipning geometriska parametrar och lämpar sig för både skärande material och material för nonmetal, det kan även vara tillämpas på konventionella, kiselkarbid infogar halvautomatiska svarv, automatisk Svarv och planering machine att arbeta räfflor och driva styckning, etc.
Gemensamma carbide plattor
Volframkarbid plattor används för styckning metaller, skog och andra material. Fördelarna med våra carbide tallrikar är smidig styckning, snabbt minska hastigheten och har en lång tid. Obegränsad intervall av kvaliteter och storlekar av kiselkarbid plattor finns i vårt företag.
Indexerbara infogar typ 3N
För att göra slut fabriker med verktyget innehavaren, övningar med kylvätska kanaler, grundläggande övningar
Sjöss bitar typ CP
Volframkarbid borrning i bits typ CP(Flat Button)
Volframkarbid bollen
1, Diameter: 0,4-100.0 mm
2, Yta: sintring yta, marken yta
3, Densitet: 14.0-14,9 g/cm3
4, Hårdhet: 1500 till 1600 HV
5, Sammansättning: WC Co, WC TiC TaC Co
6, Program: ventiler, pumpar, bollen skruvar, mätstandarder, mäta, bära delar
Volframkarbid städ
2-begränsningsaspekt volframkarbid städ som sintrad
Rekommendera klass för anpassad gjort
Volframkarbid plattor används för styckning metaller, skog och andra material. Fördelarna med våra carbide tallrikar är smidig styckning, snabbt minska hastigheten och har en lång tid. Obegränsad intervall av kvaliteter och storlekar av kiselkarbid plattor finns i vårt företag.
Language: | český | danske | Nederlands | English | française | Deutsch | italiano | norske | português | român | русский | español | Švédsky | Türk
Email : ebiz@ctia.com.cn  
Copyright©2001 - 2011 CTIA E-biz Center All Rights Reserved